Geld verdienen met je website of email bestanden?

Affiliate Marketing!

Bij Affiliate Marketing werkt de adverteerder samen met het affilliate programma en de publishers (beheerders van onder andere websites en e-mailbestanden).

De adverteerder stelt promotiemateriaal beschikbaar in het affiliatenetwerk. De tekstlinks, banners en productfeeds kunnen worden opgenomen door publishers. De publishers gebruiken het promotiemateriaal om bezoekers door te sturen naar de website van de adverteerder. De publishers ontvangen een vergoeding op basis van klik (CPC), lead (CPL), sale (CPS) of een combinatie hiervan.

Affiliate Zaden Shops:affiliation programme le meileur pour des graines
bongs glass pipes waterpipes

Geld verdienen met erotiek op je website?

VPSCash brengt u als beheerder van een website (of bezitter van Internet traffic) en de exploitanten van erotische betaalsites samen!


U plaatst als promotor één of meerdere links of banners op uw website die verwijzen naar één of meerdere websites van VPSCash. Bezoekers van uw website(s) kunnen via die links een betaalde verbinding opzetten met één van onze member databases. De omzetminuten die deze bezoekers via uw site(s) genereren, worden op uw account geregistreerd.
Over deze omzet betalen wij u provisie uit!

Consumenten kunnen zich toegang verschaffen tot onze betaalde content via een vaste of mobiele telefoon, IDEAL of Creditcard. Het gemiddelde consumententarief voor onze producten en diensten bedraagt euro 0,80 per minuut,

U gaat als promotor kosteloos een partnership aan met VPSCash. U wordt beloond voor de omzet "welke een klant maakt" via uw website. Dit betekent in de praktijk dat elke klant die via uw website een betaalde verbinding maakt met een site van VPSCash uw betaalde klant wordt.


Geld verdienen met je webcam vanuit huis:

Dat webcammen alleen voor jonge fotomodellen succesvol zou zijn is natuurlijk allang achterhaald. Via de grootste aanbieder van erotische live webcam models kan werkelijk iedereen, van jong tot oud, dik en dun, alleen of als stelletje geld verdienen vanuit huis. Veel geld, hoe langer je online bent, hoe meer je kunt verdienen uiteraard.

Meld je ook aan als cam model, en ga geld verdienen vanuit huis via internet met je webcam!«- Home